KOCAELİ / DARICA - Darıca Ayfer - Gazanfer Güngör İlkokulu

Darıca Ayfer - Gazanfer Güngör İlkokulu

Adres
OSMANGAZİ MAH. KUŞTEPE CAD. AYFER GAZANFER İLKOKULU BLOK NO: 55 DARICA / KOCAELİ
Vizyon
Başarı denilince ilk akla gelen, mensubu ve mezunu olmaktan onur duyulan bir okul olmak.Eğitim, Öğretim, Bilim, Sanat, İletişim, alanlarında ilçemiz, ilimiz ve bölgemizde en iyi okul olmaktır.
Misyon
Bir ilkokul olarak; eğitim öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli, kaliteli eğitim hizmeti sunmak, okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek, üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermek, İlkokulun amaçlarının tamamının gerçekleştirildiği bir okul olmaktır.
Başarılar
2012-2013 Eğitim Öğretim yılı sonunda SBS sınavına 59 öğrencimiz başvuru yapmış bu öğrencilerden 56 öğrencimiz barajı geçmiştir.2 öğrenci barajı geçememiştir. Bu öğrencilerden 45 tanesi SBS yerleştirmelerinde tercih yapmış ve 40 tanesi tercihlerine yerleşmiştir.1 Öğrencimiz Fen Lisesine, 6 Öğrencimiz Anadolu Öğretmen Lisesine, 1 öğrencimiz Sosyal Bilimler Lisesine, ,24 Öğrencimiz Anadolu Lisesine, 1 tane Askeri lise ve 15 öğrencimizde çevrede bulunan çeşitli Anadolu Teknik Meslek liselerine yerleşmişlerdir. Mezun olan diğer öğrencilerimizin 1 tanesi hariç diğerleri özellikle yakın çevremizde bulunan lise ve lise dengi meslek liselerinde okumaktadırlar.
07:50--12:40 (SABAHÇI GRUPLAR İLKOKUL) 13:00--17:50 (ÖĞLENCİ GRUPLAR İLKOKUL)
Ulaşım
Her Türlü Toplu Taşıma Araçlarıyla Rahatça Ulaşım Vardır.OKULUMUZA DARICA GELMEK İSTEYEN BİR KİŞİ, TUZLA CADDESİNDEN.OSMANGAZİ MAHALLESİNDEN GELMEK İSTEYEN KUŞTEPE CADDESİNDEN GELEBİLİR.
Osmangazi Mahallesi Kuştepe Caddesi No:55 Darıca/KOCAELİ
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Darıca şehir merkezine 5,Gebze’ye 10,Kocaeli’ne 45 ve İstanbul’a 40 km mesafededir.